top of page

OVER GOUDSMEDERIJ LA MOON

Wat leuk dat je mij gevonden hebt. Mijn naam is Mirjam de Wit, geboren in 1991 te Dordrecht.
Rond mijn tiende levensjaar begon ik sieraden te maken met glaskralen als hobby. Deze hobby groeide uit tot het huidige La Moon.

Na op de Vakschool in Schoonhoven gezeten te hebben ben ik  jaren uit het vak geweest. In 2018 heb ik het goudsmeden weer opgepakt te Dordrecht, van 2021 tot en met april 2023 was La Moon gevestigd in Papendrecht. Vanaf mei 2023 is Goudsmederij La Moon verhuisd naar Alblasserdam.

Als ik in mijn atelier zit geniet ik vol op, de combinatie van werken met delicaat materiaal en grof gereedschap maakt het vak erg afwisselend.

2023-08-26LaMoon-SDW04361.jpg

Ik ben geen goudsmid geworden omdat ik wilde ondernemen, maar ik ben gaan ondernemen omdat ik het liefste elke dag met mijn hobby bezig wilde zijn.


Omdat ik met deze insteek La Moon ben begonnen, is mijn manier van werken anders dan de traditionele goudsmid en/of juwelierszaak. Ik werk graag samen met jouw als klant om tot een sieraad te komen waar je al tijden van droomt.
Ik maak het sieraad dan misschien, maar bij elke mogelijke stap betrek ik jou als klant.

Aan de hand van foto’s en video’s leg ik je keuzes voor, van maten tot kleuren. Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent als klant.

ontwerp-zonder-tikijfgednvtel_edited.png

Ik heb nog veel plannen voor La Moon en ondanks dat het bedrijf al járen bestaat, voelt het alsof het nog in de kinderschoenen staat.

Volg jij mij op mijn reis door het ondernemer en goudsmeed schap?
Of mag ik misschien zelfs voor jou aan de slag gaan?
 

Hopelijk tot snel,

Mirjam | La Moon.

20230826_153234219_iOS.jpg

Kom je langs voor een kennismaking?

bottom of page